Capitolul 10

Capitolul 10 – Infruntarea

–         Ce dracu cauti aici! A urlat vocea pitigaiata.

–         Poftim? Am intrebat eu sarcastic intorcandu-ma socata cu fata la ea.

–         Parca ti-am spus sa nu te mai prind pe aici! Ce cauti aici!! A urlat in continuare femeia care statea in fata mea, aproape neagra de furie.

–         Am fost invitata aici! Am subliniat eu.

–         De catre cine!

–         De catre Rob, i-am raspuns calma, desi fierbeam de nervi si un pic de frica, avea totusi un aer foarte infricosator.

–         Nu ai inteles ca nu esti pentru el, ca se distreaza doar? Eu incerc sa iti bag mintile in cap si tu ce faci? A spus ea cu un aer superior, incercand sa faca pe ‘sfanta’ .

–         Cred ca pot decide si singura daca vreau sau nu sa ma vad cu el.

–         Poate, astea in conditiile in care era liber, disponibil, dar nu e! Ti-am spus ca nu poate fi al tau, pentru ca este al meu! A ridicat ea vocea plina de nervi.

M-am ridicat de pe scaunul din fata pianului pe care statusem, dar nu stiam incotro sa ma duc. Vroiam sa vina Rob sa ii zica ceva, sa o dea afara, dar nici urma de el. Oare iar urma sa fiu data afara din casa asta de aceasta femeie?

–         El mi-a spus alta varianta, am barat eu afirmatia ei.

–         Si tu il crezi pe el, a spus nervoasa, vrea sa ma faca geloasa, doar atat, nu are nici un interes pentru tine!

–         Pai, da, mi se pare normal sa il cred pe el si nu pe tine!

–         Esti un nimeni, nu ai nimic interesant si nici macar cu ce sa il atragi.

–         Nu crezi ca esti un pic cam obraznica, am spus eu cu oare ce calm, dar sangele clocotea in mine.

–         De ce, pentru ca imi apar proprietatea ?!

–         Nu cred ca Rob e proprietatea nimanui ! am ridicat si eu glasul.

–         Te asigur ca nu il interesezi, vrea doar sa ma faca geloasa! Se repeta ea.

–         Aaa, buna?! A spus Jake intrand pe usa terasei cu Alice si uitandu-se nedumerit la noi, poate chiar un pic incruntat si mirat.

–         Buna, a spus ea sictirita.

–         Emilie, cei cu tine aici? A spus el avansand catre noi si simtind atmosfera tensionata ce se acumulase in camera.

–         Incerc sa o dau pe asta afara! Nu vezi cat tupeu are! Auzi sa zica ca a invitat-o Rob al meu! Cred ca o sa chem garzile sa o dea afara, vad ca nu intelege cu frumosul!

–         Poftim? A spus si el mirat. Emilie, nu dai pe nimeni afara, calmeaza-te, Rob a invitat-o si el nu este al tau, a subliniat el ultimele cuvinte.

M-am simtit mandra cand Jake mi-a luat apararea si mi-a dat bruma de incredere de care aveam nevoie ca sa ii mai pot tine piept ‘colegei de platou’.

–         Ba este cu mine, ia nu te mai baga Taylor, nu cred ca e cazul sa te amesteci tu in discutia mea cu asta, a spus ea in scarba.

–         Taylor?! Se auzi glasul nedumerit al lui Alice.

Si eu si el am inghetat, uitaseram complet ca nu stia si eu am presupus ca asta au vorbit pe terasa, dar se pare ca ma inselasem. El s-a intors catre Alice care se uita in continuare cand la el cand la mine, incruntandu-se cu fiecare secunda care trecea.

–         Iti spun mai tarziu! Te rog! A spus Jake trist.

–         Ha! A ras Emilie, nici macar asta nu stia! A spus ea in bataie de joc. Ce e in capul vostru baieti, va ametesc fete care vor putina celebritate !

In momentul acela m-am abtinut rau de tot sa nu sar sa ii dau un pumn in fata. Orice suport cu calm pana la jignirea prietenilor, nu suportam aceste lovituri sub centura si daca mai spunea ceva, voi lasa animalul din mine liber si o voi ataca serios, chit ca urma sa apara probabil a doua zi in ziare…aproape vedeam si titlul “Vedeta Emilie de Ravin a fost batuta mar de o straina in casa de vacanta a lui Robert Patt..” Ok sa revenim la realitate, mi-am spus eu amuzata de ideile pe care le aveam.

–         Nu cred ca e treaba ta, Emilie, a spus el nervos.

–         Ce e scandalul asta aici! Ne-a intrerupt vocea catifelata si amuzata a lui Rob, care aparuse in capul scarilor razand, dar fata i-a cazut cand a dat cu ochii de Emilie.

–         Rob! A zambit ea dulce.

–         Ce cauti aici Emilie? A spus el socat.

–         Vai, Rob, ce dor mi-a fost de tine si aseara nu prea m-ai bagat in seama, dar te iert! A spus ea, alergand in bratele lui si sarutandu-l cu foc luandu-l prin surprindere.

In momentul ala maxilarul meu s-a inclestat la maxim si mainile imi tremurau de nervi, am tras aer adanc in piept pentru a nu avea reactii violente si m-am uitat la Alice. Nici ei nu erau prea incantati, Jake avea o spranceana ridicata si o privire ce arata dezgust si Alice se uita si ea incordata cand la mine cand la Emilie.

Rob a reusit sa o indeparteze de el dupa ce isi revenise din soc, pentru ca viteza neasteptata pe care o avusese domnisoara fusese uimitoare.

–         Emilie, te rog, inceteaza!? Ce cauti aici? A intrebat el calm, dar un pic de indignare se simti in glasul lui.

–         Dar iubi, mi-a fost dor de tine, inteleg ca te-ai suparat atunci, dar nu trebuie sa te distrezi cu orice …aaa (se gandi ea un pic) orice stricatura pe care o gasesti pe strada!

Ok, in momentul ala am simtit cum iau foc si cum picioarele mele se misca catre ei si urmeaza sa ii aplic masajul ala facial cu pumnii. Robert s-a incruntat, iar Jake si Alice  pareau ca si ei sunt de acord cu mine.

–         Emilie, inceteaza, a spus el apasat, deja intreci masura!

–         Dar iubi, daca am dreptate…a incercat ea sa zica, dar Robert i-a taiat-o scurt.

–         Nu, nu ai dreptate, …nu imi mai spune iubi si straduieste-te sa nu mai jignesti oamenii! A spus el apasat.

–         Bine, a spus ea repede, si ti-am spus ca te iert, acum da-o afara! A spus ea pisicindu-se si incolacindu-si mainile in jurul gatului lui.

–         Nimeni nu pleaca de aici inafara de tine! A spus el enervat, indepartandu-se delicat din stransoarea ei, deja il vedeam si pe el cum clocoteste de furie, tot calmul de pe fata lui s-a scurs intr-o fractiune de secunda si a iesit la iveala ce era in sufletul lui cu adevarat.

–         Dar, Rob…de ce, nu inteleg, ma ranesti, a scrancit ea ca un copil mic, aproape cu lacrimi in ochii ei machiati, juca teatru bine de tot, aproape ca o si credeam.

–         Emilie, asta nu e prima data cand iti spun…Nu mai exista nimic intre noi si nici nu prea a fost vreodata. Inceteaza sa mai te prefaci ca este ceva, ti-am spus de mult sa iti vezi de viata ta. Eu o am pe a mea, iar ea, a spus el cand a venit langa mine si m-a luat de mana, ea face parte din viata mea, tu nu! A spus el si cand mi-a luat mana, fata lui s-a relaxat si a continuat calm. Te rog sa iti ceri scuze ca ai jignit-o si presupun ca nu a fost prima data.

–         Sa imi cer scuze! A urlat ea, de la nimicul asta, tu nu vezi ca te vrea numai pentru faima, sa se dea mare cu tine, sa o ajuti sa se lanseze in cariera! Robert esti asa de naiv!

–         Emilie, e de ajuns, ai intrecut orice limita! Iesi afara! A spus el deja lasand la o parte orice politete.

–         Spune-mi ca nu e adevarat, spune-mi ca nu te vrea pentru faima!

Robert mi-a strans mana mai tare cand a simtit cat de tare tremur de nervi si ca urmeaza sa ma duc catre ea. M-am uitat la el, parca cerandu-i acordul sa imi dea voie sa o pocnesc. Niciodata nu cred ca am avut atatea intentii criminale, cat am reusit sa adun acum in timpul cat fusese aceasta fiinta aici. El nu s-a uitat la mine, probabil stiind ca nu ma va putea tine daca vedeam ca si el se simte la fel de ofensat. A continuat sa se uite concentrat la ea.

–         Nu este adevarat ce zici Emilie, nu toate sunt ca tine! A subliniat el. Acum te rog sa parasesti casa asta, pana nu te dau afara, personal!

–         Robert, nu poti face asta! A spus ea sfarsita si cu o ultima incercare de santaj, a facut cativa pasi catre el, mai bine zis catre noi, iar Rob si-a schimbat pozitia, venind mai in fata mea, parca asteptandu-se ca una din noi sa sara la bataie. Eu incepusem sa ma calmez din momentul cand mi-a atins mana si mi-a luat apararea, asa ca cu el de fata, nu mai aveam curajul acela nebun de a sari asa de repede la bataie.

–         O sa va dau la ziare, nu va vor lasa in pace, vei regreta ca m-ai parasit, vei regreta ca ai ales-o pe ea! A spus ea plina de ura si neagra de furie.

–         Nu vei da nimic la ziar Emilie, si te asigur ca am ales bine! Acum te rog sa pleci si sa nu ne mai ameninti, te asigur ca nu va fi bine nici pentru tine! A spus el si amenintarea din glasul lui se simti clar.

S-a intors furioasa si a iesit din casa trantind usa de la intrare, auzindu-se niste injuraturi pe care nu le-am inteles, oricum erau sigur injuraturi.

–         Esti bine? A intrebat Rob dupa cateva minute in care toti inca mai eram incordati.

–         Da! Am respirat eu greu, apoi din ce in ce mai repede, incercand sa acumulez cat mai mult aer si sa spal repede gandurile negre acumulate.

–         Ce dracu a fost asta! L-am auzit pe Jake rabufnind si el din incordarea lui.

–         Ea a fost Emilie?! A intrebat socata Alice.

–         Ok, eu m-am dus pana sus si cand sa ma intorc aici… se dezlantuie iadul?! A intrebat retoric Rob, facandu-ne sa zambim un pic pe toti.

Am simtit cum mi se taie picioarele si m-am lasat sa cad pe scaunul pianului, facandu-l pe Rob sa se intoarca bruc si sa se aplece langa mine ingrijorat. Inca mai respiram repede si imi framantam pumnii, incercand sa ma calmez si sa imi treaca acea stare de frica combinata cu nervi. Simteam cum incep sa ametesc si nu mai aveam nici un control asupra corpului meu. L-au auzit pe Robert strigand de undeva de departe.

–         Ely, Ely uita-te la mine.

–         Ely?! Se auzi vocea lui Alice la fel de ingrijorata.

–         Sunt bine! Am inganat eu, dar nu prea convingator pentru ca imediat am simtit doua maini reci pe fata mea.

–         Ely, uita-te la mine! A spus Rob inca uitandu-se ingrijorat la mine.

–         Ma dus sa ii aduc niste apa, a spus ingrijorata Alice, e prea palida. Jake, tu vino cu mine, a accentuat Alice cu o clara enervare, probabil ii va cere explicatii.

–         Sunt bine! Am spus eu un pic mai convingatoare.

–         Te rog liniste-te, respira adanc, gata s-a terminat! A oftat el.

–         Tocmai ai dat afara din casa o actrita? Am spus eu incet, uitandu-ma undeva in podea, dar privind de fapt in gol.

–         Mda, tocmai am dat o actrita afara, pentru tine! A subliniat el zambind usor.

–         De ce, am intrebat eu nedumerita? Inca privind in gol.

–         Cum de ce ! Elenya vrei sa nu mai spui prostii ?

–         Dar nu e posibil, am spus eu incet, uitandu-ma in ochii lui.

A deschis gura sa spuna ceva, dar s-a razgandit si s-a apropiat de mine si m-a sarutat usor. Atunci am luat o gura sanatoasa de aer, respirand zgomotos si facandu-l sa zambeasca.

–         Asa ! Parca acum iti revii !

–         Dar,…

–         Ely, ti-am spus ca deabia asteptam sa o vad ca sa ma iau de ea, desi nu a iesit deloc cum ma asteptam, a spus el trist. Iar daca am fost invatat ca nu e frumos si normal sa dai intr-o fata, de data asta de putin m-am abtinut sa nu imi incalc regula.

–         Stiu, am zambit eu, si eu la fel.

–         Si tu ? a ras el. Si la tine care au fost motivele, a intrebat el smechereste ?

–         Pai, una la mana indiferent cat de tare as fi vrut, e totusi o vedeta si parca vedeam ziarele maine « Vedeta bagata in spital de o anonima! » am spus eu teatral si al doilea motiv, erai tu acolo si daca te-ai fi uitat la mine si as fi simtit aprobarea… m-am oprit pentru ca rasul lui a fost atat de tare ca umplut camera si Alice si Jake au venit nedumeriti din bucatarie.

–         Esti adorabila, a spus el printre rasete si m-a strans in brate atat de tare incat simteam ca nu mai am aer.

–         Ce s-a intamplat, de ce razi asa, a zis Alice, uitandu-se nedumerita ca si Jake la noi.

–         Prietena ta e adorabila! A spus el, dandu-mi inca un sarut moale pe crestetul capului. Eu m-am uitat incruntata la el, ridicandu-mi o spranceana de nedumerire.

–         Pot sa vorbesc cu Rob intre patru ochi, a intrebat Jake dupa ce rasetele se potolira.

–         Bine, a spus el si s-a ridicat de langa mine. Ma intorc imediat, a spus el dupa ce mi-a mai dat un pupic pe frunte.

Jake l-a condus pe Rob afara pe terasa, iar Alice a venit langa mine si mi-a intins paharul cu apa pe care mi-l adusese. I-am multumit din priviri si am luat paharul apoi ne-am uitat la baietii care tocmai iesira. Am stat cateva minute linistite, ea s-a asezat pe canapea apoi s-a uitat intens la mine cum am baut paharul de apa pana la fund, fara sa respir.

–         Deci aceea a fost Emilie! A spus ea oftand.

–         Mda, a spus eu strambandu-ma.

–         Acum inteleg de ce ai vrut sa pleci de la petrecere, a oftat ea. Cand venise la noi a fost mult mai binevoitoare. Imi pare rau !

–         Nu-i nimic, nu ai de ce sa iti ceri scuze, bine ca de data asta nu am mai fost singura. Nu cred ca as fi putut sa-i rezist si cred ca s-ar fi terminat intr-o paruiala pe cinste. Nu am avut niciodata atatea intentii criminale, cat am avut in ultimul sfert de ora sau cat a stat aici.

Alice a inceput sa rada si eu am urmat-o.

–         Mda, asa e, si nu cred ca erai singura, toti aveam niste priviri diabolice. Nu am crezut ca o fiinta poate adresa atatea jigniri pe minut, si nu ma refer la injuraturi.

–         Daca nu intervenea Rob, nu stiu ce s-ar fi intamplat.

–         Apropo! Si-a amintit ea.

–         Incepand cu minunata Emilie…care i s-a adresat lui Jake…a inceput ea, de fapt pe Jake il chema Taylor…iti suna cunoscut?

–         Aaaa, m-am balbait eu nestiind ce sa spun.

–         Da, acel Taylor Lautner! Folosea un pseudomin ca sa nu fie recunoscut!

–         Aha! Uau! Am spus eu parand surprinsa.

–         Chiar asa? Nu stiai? Daca stiai, de ce nu mi-ai spus? S-a plans ea si incepuse sa para suparata.

–         Alice,…e…

–         Ar trebui sa ma supar. Cred ca in locul meu te-ai fi suparat!

–         Alice, gandeste-te ca nici eu nu am stiut la inceput si am fost si mai socata sa aflu ca Rob e chiar Rob, dar pana la urma nu a mai contat, vroiam sa cunosc omul, nu vedeta, nu asta ma intereseaza. Stiu ca si la tine e la fel, tu l-ai cunoscut si te-ai simtit bine cu el, ce conteaza ca il cheama Jake sau Taylor sau oricum. Te-ai fi simtit mai in largul tau daca stiai ca el e actorul si nu un tip frumos cu care ai ceva in comun si cu care poti vorbi?

–         Nu, a spus ea incet, gandindu-se la ce spusesem.

–         Rob a pronuntat din greseala de dimineata numele lui Taylor cand incerca sa ma impace si eu am facut legatura si l-am intrebat. M-a rugat sa nu spun nimic, e alegerea lui Jake daca vrea sa isi dezvaluie numele sau nu. Si Rob putea sa isi spuna altfel, de data asta am nimerit varianta cea mai aproape de adevar, am ras eu. Imi pare rau ca nu ti-am spus, banuiam eu ca o sa te superi pe mine cand vei afla, dar …

–         Nu m-am suparat, … prea tare. Te inteleg acum si ai dreptate. Si el mi-a explicat cam acelasi lucru, nestiind ca tu stii cine e.

–         Nu vreau sa le creez probleme, sunt foarte de treaba, tin foarte tare la ei si chiar imi place sa petrec timpul cu ei. Imi pare rau ca ai aflat asa, si mai ales de la Emilie.

–         Eh, sa zicem asa: “Bine ca am aflat acum!”a ras ea. Jake, aaa Taylor a spus ca mai avea putin si sarea la bataie! A chicotit ea.

–         Nu cred ca eu eram mai departe si nici Rob, am ras eu.

–         Oooo, rad, e de bine! Se auzi vocea lui Taylor.

–         Si eu care credeam ca se paruiesc, a glumit Rob, desi amandoua ne-am uitat urat la el.

–         Aaa, deci ar trebui sa ma paruiesc cu cea mai buna prietena, in schimb ea si domnisoara de mai devreme ar fi trebuit sa vorbeasca politicos, nu?

–         A, nuuu, a incercat Rob sa iasa din impas, dar Taylor radea in hohote.

–         Nu am mai avut asemenea show de cand eram pe la filmari si faceau colegii sotii.

–         Imi pare rau, sincer! A spus Rob venind langa mine si luandu-ma in brate.

–         Pentru ce? Am intrebat eu nedumerita si surprinsa.

–         Pentru toata scena de mai devreme, nu am vrut sa vorbesc asa cu Emilie, aveam alt plan, trebuia sa fiu mai categoric. A spus el si in privirea lui se citea regret.

–         Rob, nu-ti face griji, m-ai salvat déjà, am ras eu si el m-a strans in brate. Multumesc ca mi-ai luat apararea in fata ei, am spus afundandu-mi capul mai tare in umarul lui.

–         As fi vrut sa fac mai mult! Sa nu se ajunga la vorbe grele, a oftat el. Bine ca macar a plecat, am continuat el dupa un scurt moment de tacere.

–         Rob, am spus eu incet, ce se va intampla daca isi duce amenintarea pana la capat ?

–         Ce sa se intample, nimic, doar ca vom avea o gramada de paparazzi pe capul nostru …

–         Si crezi ca va face asta ? l-am intrerupt eu.

–         Nu, nu cred.

17 comentarii

  1. aryafantasy said,

    ianuarie 7, 2010 la 00:01

    Sper sa va placa pana aici fanficul meu.
    O mica dilema…..Cum ati vrea sa ii spun in continuare lui Jake? Sa ramana Jake sau Taylor?
    Astept comentariile voastre 😀
    pup!

  2. ronami said,

    ianuarie 7, 2010 la 09:42

    imi place capitolul 😉 felicitari
    cred ca Taylor sau Tay ar fi frumos 🙂
    succes in continuare

  3. alexyafiction said,

    ianuarie 7, 2010 la 16:28

    Eu cred ca da :)) . Incepe distractia :))) . Super tare capitolul 😀 . Mai aveam un pic si saream de pe scaun si sa ma bag in poveste sa o lovesc putin :))) .
    Astept capitolul urmator.
    Te-am pupat,
    Alexya

  4. aryafantasy said,

    ianuarie 7, 2010 la 16:42

    Hihihi…multumesc Alexya ca ai citit asa de repede… 😀
    La capitolul urmator inca lucrez…asa ca mai aveti putin de asteptat :(, incerc sa ma misc cat de repede pot 🙂
    Te pup
    Caty

  5. Amy said,

    ianuarie 7, 2010 la 17:58

    si yo am citit de dimineatza…..si este foarte frumos…..il astept pe urmatorul q nerabdare…..:D

  6. alexyafiction said,

    ianuarie 8, 2010 la 16:38

    Merita asteptarea 🙂 , scumpa.
    Pup de la Alexya :*:*:* 😀

  7. Deea said,

    ianuarie 9, 2010 la 03:16

    imi placeee ficul tau 🙂
    eu as vrea sa i se spuna Tay 😉
    astept nextu’!
    spor la scris!:*:*

  8. Amy said,

    ianuarie 11, 2010 la 01:41

    knd pui nextu??…:D….k intru in fikre zi sa ma uit dak lai pus….zimi asa makr q aproximare…k sa nu mai intru in fikre zi..:D

    • aryafantasy said,

      ianuarie 11, 2010 la 01:44

      😦 I am sorry ca te fac sa astepti…..stiu si eu cum era cu intratul de mai multe ori pe zi :D. In primul rand – Iti multumesc ca il urmaresti! 😀 si ca sa iti raspund la intrebare…. Inca nu am terminat capitolul 11, ca sa iti dau o data precisa nu pot, pentru ca depinde de cat timp am. Sper ca pana sambata viitoare sa il postez :D. Sper sa nu fie prea mult…o sa ma straduiesc sa fie mai repede de atat! 🙂 Te pup!.

  9. ianuarie 15, 2010 la 18:57

    wow deci la celelalte nu am mai lasat comentari dar sa stii ca sunt minunate capitolele….si intreaga poveste….tu esti minunata pentru ca ai avut ideea asta….si te rog scrie mai repede capitolul 11

  10. RaMona said,

    ianuarie 17, 2010 la 02:21

    Uuu …. Emilie !!!
    :):)):):))
    Foarte amuzant !!!
    Si Rob i-a luat apararea :X:X:X
    8->8->8->
    Genila!!!
    Magnific :X:X:X

    Te pooop !!!
    PS : Spune-i 😕 cum doresti tu : e bn si Jake si Taylor (dar sincer vb as prefera Taylor) :*:*:*

  11. Twilight Saga said,

    ianuarie 22, 2010 la 19:21

    E super tare!! Adica, nu mai am cuvinte! Emilie, aia… mda, o ofticata. Elenya a fost foarte de treaba, ca nu a sarit la gatul aleia. In locul ei nici nu ma mai gandeam pentru a doua oara. Dar fiecare are firea diferita, nu?
    Ei bine, in seara asta nu mai pot citi:( Dar macar sunt mai aproape de ceilalti, care au citit, nu? 😀 Sper ca da:)
    PS: Iubesc felul in care descrii oamenii, sau peisajele!!
    xoxo,
    Andreea

    • aryafantasy said,

      ianuarie 23, 2010 la 02:33

      Multumesc Andreea 😀 …. da, vada ca recuperezi 😀
      Ma bucr ca iti place!
      Caty

  12. andrufanfics said,

    martie 1, 2010 la 17:27

    Ok. Elenya, se pare, este o tipa cu un autocontrol DE MII DE ORI mai mare decat al meu. Pentru ca, daca eram eu acolo, chiar aparea peste tot in lume „Vedeta Emilie de Ravin batuta mar de o straina in casa de vacanta a lui RPatzz”!!!!!
    Emilie, chiar asa, vorba lui TwilightSaga, o ofticata. Data dracului de enervanta. Sper ca nu le va casuna lui Rob si Ely:X:X:X:X:X
    Ce faci tu aici e mai mult decat genial:X:X:X
    Kisses, Andru:*

    • aryafantasy said,

      martie 1, 2010 la 17:30

      =)) =)) pai se gandea si ea un pic la urmari….ca daca era o oarecare….atunci nu cred ca ar fi ezitat! 😀
      P.S. Citesti incredibil de repede 😀 ….ma bucur enorm de comentariile tale!

  13. darkangel said,

    mai 19, 2010 la 10:34

    sooperrrrrrrr

  14. ianuarie 28, 2011 la 02:24

    Yeyyy!! SuperRob!!:)):)):)))
    A dat-o afara!!!! Bravo Robert!!!!
    Deci e super mijto capitolul.:X:X:X:X:X:X
    REvin maine.Kisses:*:*:*:*::**:*:


Lasă un comentariu